Tevreden cliënten

Lees hier wat cliënten over SUZA training en coaching zeggen.

“Misschien al even geleden, maar ik ben je niet vergeten! De gesprekken die we hebben mogen voeren en de dieptes waar jij mij een hand gaf en erdoorheen trok. Zoveel dingen die ik vergat en hoe warrig ik was bleken mijn blokkade van emoties te zijn. Je hebt me op tilt doen slaan bij de wingwave oefeningen om vervolgens een hele nieuwe start te bieden

waarbij het gras echt groen is en de zonnestralen te voelen zijn. Ik heb nu twee zoontjes en het leven ziet er helemaal anders uit. Liefdevol, warm en een heleboel knuffels. Door jou kan ik de papa zijn die ik wil zijn. Natuurlijk is het je werk, maar jouw persoonlijkheid en kunde was het juiste evenwicht. Dank je wel Suzanne!” Vinnie S. 31 jaar

Vanuit mijn rol als CFO van ilionx was facturabiliteit van medewerkers een belangrijk punt van aandacht (KPI). Ziekteverzuim had hierop een negatieve impact dus we besteedde veel tijd aan re-integratie zodat medewerkers weer snel productief konden zijn. Een reactieve benadering derhalve. Voor de onderliggende oorzaken van de ziekte gevallen hadden we weinig tot geen aandacht (mede ook vanuit privacy overwegingen). Echter frequent ziekteverzuim per medewerker kwam relatief vaak voor. 

En in de meeste gevallen hadden deze medewerkers burn-out achtige klachten. We wilden kijken of we hier proactief wat aan konden doen door medewerkers mentale ondersteuning te geven mits ze hier voor open stonden. Zodoende hebben we Suza training en coaching ingeschakeld mede vanwege haar andere aanpak (dus niet de psycholoog route) en redelijke tarieven. De resultaten waren verbluffend goed te noemen. 

De betreffende medewerkers kwamen tot een bepaald inzicht waardoor hun levenshouding en zelfbeeld veranderde. Dit leidde tot verhoging van productiviteit en werkvreugde maar het kon ook voorkomen dat de medewerker tot inzicht kwam dat ilionx dan wel de manager niet de juiste werkgever cq. leiding gevende was. In alle gevallen een win-win voor zowel werknemer en werkgever. Edwin Coppen

“Nadat onze zoon tijdens zijn studie vastliep om persoonlijke redenen, is hij bij Suzanne gekomen voor coaching en begeleiding. Al na 3 sessies merkten wij thuis verandering bij hem.

Hij staat relaxter in het leven, zijn zelfvertrouwen is toegenomen en hij maakt duidelijke keuzes voor zichzelf.

Uiteindelijk was hij na 5 sessies bij Suzanne klaar en gaat hij zijn studie vol vertrouwen weer hervatten. Wij zijn heel blij te zien en te merken dat hij weer goed in zijn vel zit!” Monique (moeder)

“Wat heeft de training me tot nu toe gebracht? Ik sta sterker in mijn schoenen. Kan makkelijker loslaten. Heb meer zelfvertrouwen. Ik durf mensen dichterbij te laten komen.

Zou je de training aan iemand anders aanraden? JA, even helemaal terug naar jezelf. Een zoektocht naar wie je bent. Leren hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan.” Irene, 39 jaar

“Wat heeft de training mij opgeleverd? Ik ben rustiger geworden. Ik gun het mezelf om meer te ontspannen. Mijn perfectionisme is flink afgenomen en ik kan beter delegeren op het werk.

Dat voelt goed. Loslaten gaat me een stuk gemakkelijker af. Zou ik de training aanraden? Ja! Je komt tot de kern. Je gaat aan de slag met je eigen issues en komt er sterker uit.

Het voelt als een soort van “reset”. Een stuk bewustwording en planmatig werken aan je toekomst.” Hanneke, 40 jaar

“Wat heeft de training Cento per Cento mij gebracht: Ik ben rustiger en meer ontspannen geworden. Ik kan beter relativeren en naar mezelf kijken. Ik pak dingen weer aan en maak ze af en heb meer zelfvertrouwen.

Ik durf beter te zeggen waar het op staat en betrek niet alles meer op mezelf, kijk vooruit en ben bezig met de toekomst en niet meer met het verleden.

Zou ik de training iemand aanraden: JA, het geeft je rust en zelfvertrouwen. Leert het verleden achter je te laten en verder te gaan met de toekomst en de rest van je leven.” Mirjam, 45 jaar

“Ik kwam bij Suzanne terecht omdat ik op het werk tegen bepaalde dingen aan liep. Ik voelde me gespannen en kampte met stress.

Tijdens het eerste gesprek dat ik met Suzanne voerde gaf ze aan dat de training “Cento per Cento” iets voor mij zou zijn. Ze had snel in de gaten dat ik een rugzak met me meedroeg die me belemmerde. In eerste instantie was ik vrij sceptisch.

Ik stelde me er niet voor open. Suzanne gaf niet op. Ze garandeerde me dat ik als een ander mens terug zou keren van de training. En niets is minder waar! Ik ben 4 dagen met niets anders bezig geweest dan mezelf. En dat gun ik iedereen. Ik heb mijn rugzak een heel stuk lichter kunnen maken.

Heerlijk voor mezelf, maar zeker ook voor mijn gezin! Sinds ik terug ben voel ik me veel meer ontspannen en sta ik meer in mijn kracht. Ik denk nog vaak terug aan de training. Als ik had geweten dat het me zoveel zou brengen, dan had ik het jaren eerder gedaan. Suzanne dankjewel!”
Vrouw, 39 jaar

“Ik ben veranderd. Ik merk het en verbaas mij erover. De ‘stormen’ zijn er nog wel, maar ik reageer anders. Ik blijf heel dicht bij mijn gevoel en kijk realistischer naar situaties. Negatieve dingen die op mijn pad komen, pak ik snel aan. Ik voel beter wat ik wil en wat voor mij belangrijk is. En ik laat veel sneller los. 

Ik zorg eindelijk goed voor mijzelf en neem voldoende rust. Ook laat ik dingen makkelijker over aan een ander en laat ik staan wat ik voorheen MOEST doen van mijzelf. Ik ben makkelijker geworden: ach, morgen weer een dag. Ik maak me niet druk om de rommel, maar doe gezellig een spelletje met mijn kindjes.

Het is prachtig weer en ik ga lekker met hen naar buiten. De rest komt straks wel.

Ik ben eerlijker naar mijzelf en mijn omgeving gaan kijken. Ik hoef geen masker meer te dragen en doe dat dan ook niet. Ik ben namelijk gewoon al leuk. Ik ben het waard om lief te hebben en geliefd te worden.

Jeetje, ik heb jarenlange therapie achter de rug. Werkelijk alles heb ik geprobeerd. En nu, na deze persoonlijkheidstraining, heb ik in vier dagen mijzelf eindelijk geaccepteerd. Dit is het dus: houden van jezelf.

Natuurlijk, het blijft steeds hard werken. De weerstand blijft komen, in welke vorm dan ook. Maar mijn zelfvertrouwen en zelfacceptatie zijn er nu en gaan niet meer weg. Hun afwezigheid heeft mij enorm in de weg gezeten.

Ik ben dankbaar, trots en blij dat ik mijzelf deze vier dagen heb gegund. Dat ik deze mooie, bijzondere, intense, harde, maar liefdevolle reis naar mijzelf aandurfde. Dankjewel hiervoor.”

Gaby

“Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven was ik negatief en onzeker geworden, ten opzichte van alles en iedereen, vooral van mezelf. Na een aantal één-op-één sessies met Suzanne ging het al stukken beter, mede dankzij de handvatten die ze me aanreikte. Om de puntjes op de i te zetten, heb ik de training-retraite “Cento per Cento” gevolgd. Nu ben ik veel zelfverzekerder.

Ik heb meer eigenwaarde, sta sterker in mijn schoenen en heb weer plezier in het leven. En ik sta meer open voor anderen. Ook voor mezelf! Door deze training word je uit de negatieve spiraal gehaald. Je focust op de positieve dingen van jezelf en in het leven. Oud zeer wordt verwerkt. Ja, het is een zeer intensieve training.

En je wordt af en toe met je neus op de feiten gedrukt. “Cento per Cento” is absoluut de moeite waard. Je leert jezelf echt kennen en accepteren. Je ziet alle deelnemers tijdens deze training groeien. Ik raad iedereen dan ook aan om deze ontdekkingsreis te gaan maken. ”

Vrouw, 39 jaar

“Zeer goede training, super trots en blij dat ik hem gevolgd heb. Ik heb aardig wat handvatten en inzichten gekregen die ik kan toepassen in mijn privéleven. De eerste week ging super, de weken erna zakte ik wel iets weg. Maar door dingen gewoon te doen en over mijn problemen te blijven praten, kom ik steeds een stapje verder.

Suzanne is enorm enthousiast en de opbouw van deze training zit perfect in elkaar. Dat had ik pas door toen ik bij de allerlaatste oefening helemaal stuk ging. Daarvoor zat ik steeds zo op het randje. Maar echt mijn complimenten, dat ik door deze training ben gaan inzien en een gigantische bevestiging heb gekregen

dat ik exact het juiste pad aan het bewandelen ben om weer helemaal bij mezelf te komen. Dit heeft zeker nog veel tijd nodig, maar stapje voor stapje komen we hier bovenop. Ik doe namelijk zulke goede dingen. Daar heeft deze training zeker aan bijgedragen.”

Mark

“Na 2,5 week gaat het goed met mij. De beste verandering tot nu toe is dat ik rustiger ben geworden en dingen beter los kan laten. Ik heb deze week een sollicitatiebrief verstuurd, iets wat ik voor de training niet gedaan zou hebben.

Ik zag een kans voorbij komen en heb die ook meteen gepakt (niet eerst gedacht dat het toch niet ging lukken). Daarnaast heb ik ook al meerdere keren hulp gevraagd, o.a. bij het schrijven van de sollicitatiebrief en voor het doen van wat klusjes in huis.

Ik ben zelfbewuster geworden en daar ben ik blij mee..”

Vrouw, 24 jaar

“Dankzij de inspirerende vierdaagse training en de toegewijde coach Suzanne, kan ik fysiek veel meer (aan) dan ik veronderstelde. Bovendien heb ik ervaren dat ik mijzelf mentaal positief kan coachen in plaats van mezelf negatief toe te spreken.

Ik wil het, ik kan het en ik doe het. Ik wist natuurlijk wel dat dit beter werkte. Maar het kwam er gewoon niet van om structureel constructief te denken. Ten slotte heb ik geleerd dat ik mijn emoties heel goed kan reguleren en zo evenwichtig weer in mijn kracht kan komen.

Het draagt allemaal bij aan mijn zelfbeeld en zelfwaardering. Daardoor gun ik het mijzelf om daadwerkelijk de beste versie van mijzelf te worden, en een gezond en gelukkig leven te creëren met familie en vrienden.”

Anoniem (uit privacy redenen)

“Stress, verdriet, angst, slapeloosheid, het eeuwige ‘denken’…. Dit alles maakte dat ik steeds minder grip op mijzelf en mijn leven had. Zo kon het niet langer. Omvallen was geen optie. Dus besloot ik de hulp van Suzanne in te roepen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. .

Na de eerste coachsessie voelde ik mezelf al zoveel beter. Bovendien had ik direct veel aan de handvatten die ik meekreeg. De vierdaagse training daarna was intensief, soms confronterend, maar bovenal erg leerzaam.

Het resultaat? Ik sta weer rechtop en met beide benen op de grond. Ik voel me veel rustiger, zelfverzekerder en meer ontspannen. En ik krijg steeds meer de regie over mijn eigen leven terug.”

Mirjam

“In een wat ‘lastige’ periode in mijn leven heeft Suzanne me op uiterst efficiënte wijze geholpen weer ‘on track’ te komen. Dieperliggende inzichten in mijn manier van handelen legde zij snel en op vakkundige wijze bloot.

Door deze herkenningen zat ik in no time weer lekker in mijn vel. Mijn energielevel steeg razendsnel. Suzanne is een enthousiaste op en top vakvrouw met passie en liefde voor haar vak.

Zit je even op een ‘dood spoor’, trekt het leven je even leeg of heb je behoefte aan een mentale check-up? Ga maar eens met Suzanne praten. Ik beveel haar van harte aan.”

Frank

‘Rust en inzicht gekregen’  Lenny, Ondernemer

“Een eyeopener. De training heeft me rust en inzicht gegeven en helpt me de juiste koers te blijven varen.

Daarnaast was het bijzonder om de andere mensen in de groep te leren kennen. Dat voelt als een nieuwe vriendenkring.

Echt een aanrader, deze training. Ik zou er zelfs vakantiedagen voor opofferen.”

Lenny

‘Snel resultaat’  Dennis, Sr. Consultant

“Dankzij de praktische en pragmatische aanpak van Suzanne’s coaching, bereik je snel resultaat. Haar manier van communiceren en de vinger op de zere plek leggen, zijn confronterend en leerzaam tegelijk.

De handvatten uit haar coachingssessies zijn niet alleen zakelijk, maar ook privé goed te gebruiken. Suzanne heeft een prettige, laagdrempelige werkwijze.

Een aanrader voor iedereen die even op het goede pad gezet moet worden of een spiegel voorgehouden moet worden.”

Dennis

‘Tools om zelfbewust te worden’ Marieke, Marketing & communicatie regisseur

“Wat een kracht heeft Suzanne. Een vrouw met enorm veel liefde voor haar vak en de mens. Een op en top professional!

Ze stelt zich kwetsbaar op en geeft je tools om grenzen te verleggen en zelfbewust te worden.

Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten.”

Marieke

“Een intensieve en boeiende ontdekkingsreis naar mijn mogelijkheden en onmogelijkheden. Als deelnemer kwam ik in een flow van sensaties en ervaringen,

die ik normaliter niet tegenkom. Als medebegeleider zag ik veranderingen bij de deelnemers in inzichten, ervaringen en gedrag ontstaan.

Dat gaf bij hen verdieping en vertrouwen om nieuwe wegen in te slaan die in ieders leven van belang zijn.”

Frans

“Het was erg bijzonder en intens. Ik heb voor mijn gevoel heel veel geleerd. Suzanne wist bij ons allemaal binnen te dringen en de dingen waar we tegenaan lopen en liepen te benoemen.

Al na een paar dagen merkte ik dat ik er veel baat bij heb. Ook mensen mét genoeg zelfvertrouwen raad ik deze training aan.

Je krijgt de regie over je leven terug, in plaats van je te laten leiden door negatieve factoren.”

Inez

“Meestal denk je er met een beetje rust wel doorheen te komen. Maar vaak val je sneller terug dan je denkt. Ik had een zetje nodig om deze training te gaan volgen, want ik denk altijd eerst aan een ander en daarna pas aan mezelf. Het werd echter tijd dat ik ook eens aan mijzelf ging denken en een training ging doen waarvan ik mijn verdere leven profijt zou hebben. Dus ik zei JA tegen Suzanne.

Het was zeker zwaar. Je kijkt diep naar jezelf en ervaart wat je minder goede punten zijn. Ook kunnen er dingen aan de orde komen waar je anders nooit over praat, maar waarmee je in je onderbewustzijn toch veel meer bezig bent dan je denkt. Door naar mezelf te kijken, door te voelen en te ervaren wat het met me doet, voel ik me na deze vier dagen opgeruimd, ontspannen.

En ik sta sterker in mijn schoenen. Ik hoor zelfs uit mijn omgeving en op het werk dat ze de verandering aan me merken. Ik kom liefdevol voor mezelf op, heb meer energie en een betere uitstraling. Dat geeft een enorme boost om op deze manier door te gaan.”

Elly

Home    |    SUZA    |    Coaching   |    Training    |    Tevreden cliënten    |    Contact    |    Privacy verklaring    |    Cookies

individuele coaching Leende
© 2007-2022 SUZA training en coaching
twitter  facebook-sessies  youtube-coaching-traject  linkedin-coaching-methoden  instagram

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfulness, Oud zeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burn-out, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Work-life balance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit, Persoonlijke ontwikkeling, Onzekerheid, Twijfel, Onrust, Trauma, Verdriet, Emotie, Pijn, Onveiligheid, Mentale-gezondheid