“When you dance, you can enjoy the luxury of being you.”

Zelfbewustzijn vergroten
Driedaagse persoonlijkheidstraining Dans je leven en geniet!

Najaar 2024

Met de persoonlijkheidstraining Dans je leven en geniet! kun je je zelfbewustzijn vergroten, raak je spanningen kwijt en win je aan nieuwe kracht en levensvreugde. Als voormalige danseres en choreografe weet ik hoe dans en persoonlijke ontwikkeling met elkaar verbonden zijn en deze ervaring wil ik graag met je delen.

Persoonlijkheidstraining Dans je leven en geniet!

Op een speelse, lichte manier hef je blokkades op, raak je spanningen kwijt en vergroot je je zelfbewustzijn. Mensen die kampen met stress, een slecht zelfbeeld of burn-out klachten, kunnen zich daarvan bevrijden met dans. Onder begeleiding bij de Persoonlijkheidstraining Dans je leven, zodat je op een constructieve manier volgens een bepaalde opbouw, ballast uit het verleden overboord gooit en jezelf in je kracht zet.

Wat brengt de Persoonlijkheidstraining Dans je leven:

  • Je wordt zelfbewuster, zekerder en moediger.
  • Je komt opnieuw met jezelf en met de wereld in contact.
  • Al dansend raak je spanningen kwijt, breek je energiebronnen open en win je aan nieuwe kracht en levensvreugde.
  • Je versterkt je uitstraling, levendigheid en emotionele expressie.
  • Je ontdekt je eigen lichaamssignalen bij het spontane bewegen en volgt steeds meer je intuïtie.
  • Je laat je niet meer zo snel uit je ritme brengen door gedachten en verwachtingen van anderen en jezelf.

Onbevangen dansen en kracht voelen

Impulsen volgen, in beweging komen, gevoelens uitdrukken en kracht voelen. Als we onbevangen dansen, voelen we in al onze vezels dat we echt leven. En als we intensief en krachtig leven, bewegen we ook soepeler. Velen kennen deze wisselwerking.

Maar als wij het ene verminderen, heeft dit ook invloed op het andere. Precies hier haakt de Persoonlijkheidstraining Dans je leven en geniet! op in. In een beschermde en veilige omgeving kun je gewoon bewegen, zonder plan of instructie. Zo ontdek je jouw bewegingsmogelijkheden. Je ontdekt je lichamelijke energie te voelen en uit te drukken. Op een speelse, lichte manier hef je blokkades op en raak je spanningen kwijt. Je gaat losser bewegen, met nieuwe ritmes, snelheden en ook eens ‘uit de maat’.

De kracht, moed en levendigheid die je tijdens het dansen voelt, veranderen ook de choreografie van je leven.

Je wordt zekerder in de stappen die je neemt. Meer soeverein in je eigen stijl, duidelijker in je uitdrukkingskracht en succesvoller in je optreden. Je danst niet meer naar de pijpen van wie dan ook. Je danst je eigen levensdans.

Als voormalige danseres en choreografe weet ik hoe dans en persoonlijke ontwikkeling in elkaar kunnen grijpen. Deze ervaring wil ik graag met je delen. Ik wil je laten zien hoe je dansend, licht en stralend door het leven kunt bewegen.

Datum Persoonlijkheidstraining Dans je leven en geniet!

Najaar 2024

Investering
€ 590,- p.p. (zakelijk excl. btw).
Exclusief verblijfskosten, te betalen bij aankomst.

Geen danservaring nodig!

"Tijdens de training was ik volledig in het hier en nu, durfde ik het toe te laten en kon ik de ballast uit mijn verleden loslaten."

“Suzanne kan zich spontaan aanpassen aan haar deelnemers en er is veel vrijheid voor individuele onderwerpen.”

Datum Persoonlijkheidstraining Dans je leven:

Najaar 2024 (do. 17.00u t/m zo. 14.00u)

Locatie:

Omgeving Eindhoven of Nettetal

Investering Persoonlijkheidstraining Dans je leven:

3-daagse persoonlijkheidstraining bij trainingslocatie.
€ 590,00 excl. verblijfskosten en zakelijk excl. 21% btw

Prijzen 2024 Trainings locatie

Volpension p.p. per dag
Te boeken samen met overnachting.

Overnachting:

Inschrijven via onderstaand formulier.

Inschrijven Persoonlijkheidstraining Dans je leven

14 + 15 =

Deelname en annuleringsvoorwaarden
Persoonlijkheidstraining Dans je leven

Je plaats is definitief gereserveerd als je registratie is ontvangen. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als de training is volgeboekt, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Annulering

Als je je inschrijving annuleert, wordt een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt later dan 30 dagen vóór de start van de training, wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Annulering van de training door SUZA training en coaching is altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige bedrag terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.

Let op!

Deelname aan de training is vrijwillig. Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als je een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling hebt, bespreek de deelname aan de training dan vooraf met je arts of therapeut.

De kosten voor volpension

De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.

Home    |    SUZA    |    Coaching   |    Training    |    Tevreden cliënten    |    Contact    |    Privacy verklaring    |    Cookies

individuele coaching Leende

© 2007-2023 SUZA training en coaching

twitter  facebook-sessies  youtube-coaching-traject  linkedin-coaching-methoden  instagram

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfulness, Oud zeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burn-out, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Work-life balance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit, Persoonlijke ontwikkeling, Onzekerheid, Twijfel, Onrust, Trauma, Verdriet, Emotie, Pijn, Onveiligheid, Mentale-gezondheid