Zelfvertrouwen vergroten

Wil jij jezelf beter leren kennen, je zelfvertrouwen vergroten en meer levensvreugde voelen? Dan is deze allesomvattende persoonlijkheidstraining Leef je leven Cento per Cento en sluit vriendschap met jezelf! echt iets voor jou.

Persoonlijkheidstraining
Leef je leven Cento per Cento en sluit vriendschap met jezelf!
Vraag naar de nieuwe datum in 2024

Deze persoonlijkheidstraining is een positieve reis naar jezelf. Je leert jezelf beter kennen, accepteren en waarderen. Door energie vrij te maken vind je concrete individuele oplossingen en voel je je mentaal sterk. Dit vormt de basis voor een vitaal, succesvol en gelukkig leven.

 

Wat brengt de persoonlijkheidstraining:

  • Vergroten van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
  • Je leert jezelf beter kennen en waarderen
  • Betere sociale vaardigheden en leiderschapscapaciteiten
  • Het vinden van balans tussen werk en privé
  • Meer rust, energie en vitaliteit
  • Beter innerlijk evenwicht, meer levensvreugde en tevredenheid

Wat betekent Cento per Cento?

Cento per Cento betekent 100% en dit is precies waar deze persoonlijkheidstraining voor staat. De training is een mooie kans om je problemen aan te pakken, je capaciteiten te ontdekken, je zelfvertrouwen te vergroten en dit 100% te benutten.

Waarom (bijna) 4 dagen?

Deze periode heb je nodig om tot rust te komen, te achterhalen wat je tegenhoudt om te doen wat je graag (anders) wilt doen en om oud zeer achter je te laten. Tijdens deze vierdaagse persoonlijkheidstraining leer je door fysieke en mentale grenzen te verleggen echt te leven en werken vanuit je kracht en dit ook vast te houden. Je wordt in staat gesteld blokkades te doorbreken en levensvreugde te voelen.

Datum

Vraag naar de nieuwe datum in 2024 dinsdag 18.30 uur t/m zaterdag 14.00 uur

Locatie

Omgeving Eindhoven of Nettetal

Investering in persoonlijke ontwikkeling

€ 885,- p.p. exclusief verblijfskosten, 1-persoonskamer met badkamer en volpension te betalen bij aankomst.. (zakelijk excl. btw) Betaling in termijnen mogelijk.

Vraag ook naar de package deal van SUZA training en coaching.
Belasting voordeel, kijk bij www.belastingdienst.nl

Meer informatie / inschrijven

info@suzatrainingencoaching.nl of 040-2064144 of 06-20138114

“Voel me rustiger, zelfverzekerder en meer ontspannen.”

“Kwaliteit van leven met sprongen vooruit”

Inschrijven

10 + 1 =

Deelname en annuleringsvoorwaarden

Je plaats is definitief gereserveerd als je registratie is ontvangen. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als de training is volgeboekt, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Annulering

Als je je inschrijving annuleert, wordt een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt later dan 30 dagen vóór de start van de training, wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Annulering van de training door SUZA training en coaching is altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige bedrag terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.

Let op!

Deelname aan de training is vrijwillig. Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als je een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling hebt, bespreek de deelname aan de training dan vooraf met je arts of therapeut.

Kosten

De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.

Home    |    SUZA    |    Coaching   |    Training    |    Tevreden cliënten    |    Contact    |    Privacy verklaring    |    Cookies

individuele coaching Leende

© 2007-2023 SUZA training en coaching

twitter  facebook-sessies  youtube-coaching-traject  linkedin-coaching-methoden  instagram

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfulness, Oud zeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burn-out, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Work-life balance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit, Persoonlijke ontwikkeling, Onzekerheid, Twijfel, Onrust, Trauma, Verdriet, Emotie, Pijn, Onveiligheid, Mentale-gezondheid