Zelfvertrouwen vergroten

Wil jij jezelf beter leren kennen, je zelfvertrouwen vergroten en meer levensvreugde voelen? Dan is deze allesomvattende persoonlijkheidstraining Leef je leven Cento per Cento echt iets voor jou.

Persoonlijkheidstraining
Leef je leven Cento per Cento
30 maart – 3 april 2022

Het is een positieve reis naar jezelf, waar je door fysieke en mentale grenzen te verleggen, in staat bent om blokkades te doorbreken. Je maakt energie vrij en je vindt concrete individuele oplossingen. Met de persoonlijkheidstraining leer je jezelf beter kennen, accepteren en waarderen. Dit vormt de basis voor een vitaal, succesvol en gelukkig leven.

 

Wat brengt de persoonlijkheidstraining:

  • Vergroten van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
  • Betere sociale vaardigheden en leiderschapscapaciteiten
  • Het vinden van balans tussen werk en privé
  • Meer rust, energie en vitaliteit
  • Beter innerlijk evenwicht en meer tevredenheid

Wat betekent Cento per Cento?
Cento per Cento betekent 100% en dit is precies waar deze persoonlijkheidstraining voor staat. De training is een mooie kans om je problemen aan te pakken, je capaciteiten te ontdekken, je zelfvertrouwen te vergroten en dit 100% te benutten.

Waarom (bijna) 4 dagen?
Deze periode heb je nodig om tot rust te komen, te achterhalen wat je tegenhoudt om te doen wat je graag (anders) wilt doen en om oud zeer achter je te laten. Tijden deze vierdaagse persoonlijkheidstraining leer je echt te leven en werken vanuit je kracht en dit ook vast te houden.

Datum
30 maart – 3 april 2022 (woensdag 18.30 uur t/m zondag 14.00 uur)
Locatie: de monumentale en rustig gelegen villa Huize Bergen in Vught.

Investering
€ 895,- p.p. (zakelijk excl. btw) Betaling in termijnen mogelijk.
Exclusief verblijfskosten, te betalen bij aankomst Landgoed Huize Bergen te Vught.

Vraag ook naar de package deal van SUZA training en coaching.
Belasting voordeel, kijk bij www.belastingdienst.nl

Meer informatie / inschrijven
info@suzatrainingencoaching.nl of 040-2064144 of 06-20138114
Covid-19 proof

“Voel me rustiger, zelfverzekerder en meer ontspannen.”

“Kwaliteit van leven met sprongen vooruit”

Inschrijven

3 + 5 =

Deelname en annuleringsvoorwaarden
Je plaats is definitief gereserveerd als je registratie is ontvangen. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als de training is volgeboekt, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Annulering
Als je je inschrijving annuleert, wordt een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt later dan 30 dagen vóór de start van de training, wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Annulering van de training door SUZA training en coaching is altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige bedrag terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.
Let op!
Deelname aan de training is vrijwillig. Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als je een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling hebt, bespreek de deelname aan de training dan vooraf met je arts of therapeut.
De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.

Home    |    SUZA    |    Coaching   |    Training    |    Tevreden cliënten    |    Contact    |    Privacy verklaring    |    Cookies

© 2007-2021 SUZA training en coaching

team-suza-twitter  facebook-suza    linkedin  instagram

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfulness, Oudzeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burnout, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Worklifebalance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit.