“When you dance, you can enjoy the luxury of being you.”

Persoonlijkheidstraining

DANS: je leven

AUF DEUTSCH: TANZ: dein Leben

Impulsen volgen, in beweging komen, gevoelens uitdrukken en kracht voelen. Als we onbevangen dansen, voelen we in al onze vezels dat we echt leven. En als we intensief en krachtig leven, bewegen we ook soepeler. Velen kennen deze wisselwerking.

Maar als wij het ene verminderen, heeft dit ook invloed op het andere. Precies hier haakt de training ‘DANS: je leven’ op in. In een beschermde en veilige omgeving kun je gewoon bewegen, zonder plan of instructie. Zo ontdek je jouw bewegingsmogelijkheden. Je ontdekt je lichamelijke energie te voelen en uit te drukken. Op een speelse, lichte manier hef je blokkades op en raak je spanningen kwijt. Je gaat losser bewegen, met nieuwe ritmes, snelheden en ook eens ‘uit de maat’.

De kracht, moed en levendigheid die je tijdens het dansen voelt, veranderen ook de choreografie van je leven. Je wordt zekerder in de stappen die je neemt. Meer soeverein in je eigen stijl, duidelijker in je uitdrukkingskracht en succesvoller in je optreden. Je danst niet meer naar de pijpen van wie dan ook. Je danst je eigen levensdans.

Als voormalige danseres en choreografe weet ik hoe dans en persoonlijke ontwikkeling in elkaar kunnen grijpen. Deze ervaring wil ik graag met je delen. Ik wil je wegen laten zien hoe je dansend, licht en stralend door het leven kunt bewegen.

Datum:
26 – 29 november 2020
(do. 17.00u t/m zo. 14.30u)

Een beetje Duits kunnen spreken is gewenst. Geen danservaring nodig.

Wat ga je bereiken?

  • Je komt jezelf tegen bij het bewegen en ontdekt zo het ritme waarin je leeft en de maat die je niet zelf bepaalt.
  • Je ontdekt je eigen lichaamssignalen bij het spontane bewegen en volgt steeds meer je intuïtie.
  • Je versterkt je uitstraling, levendigheid en emotionele expressie.
  • Je wordt zelfbewuster, zekerder en moediger.
  • Je komt opnieuw met jezelf en met de wereld in contact.
  • Al dansend raak je spanningen kwijt, breek je energiebronnen open en win je aan nieuwe kracht en levensvreugde.
  • Je laat je niet meer zo snel uit je ritme brengen door gedachten en verwachtingen van anderen.

Bekijk hier ook de flyer training 2020.

Datum:

26 – 29 november 2020 (onder voorbehoud i.v.m. Corona ontwikkelingen)
(do. 17.00u t/m zo. 14.30u)

Locatie:

Leuther Mühle,

Hinsbecker Str. 34,

D-41334 Nettetal
Duitsland

Investering:

3-daagse persoonlijkheidstraining bij trainingslocatie Leuther Mühle

€ 590,00 excl. verblijfskosten en zakelijk excl. 21% btw

Prijzen 2020 Trainings locatie Leuther Mühle Nettetal

Volpension p.p. per dag € 33,-
Te boeken samen met overnachting.

Overnachting:
4 persoons kamer € 39,- p.p.p.d.
3 persoons kamer € 44,- p.p.p.d.
2 persoons kamer € 59,- p.p.p.d. (niet altijd beschikbaar)
1 persoons kamer € 98,- p.p.p.d. (niet altijd beschikbaar)

Inschrijven via onderstaand formulier.

Inschrijven

4 + 14 =

Deelname en annuleringsvoorwaarden
Je plaats is definitief gereserveerd als je registratie is ontvangen. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met de eerste informatie. Als de training is volgeboekt, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Annulering
Als je je inschrijving annuleert, wordt een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Indien de annulering plaatsvindt later dan 30 dagen vóór de start van de training, wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. In geval van voortijdige beëindiging van de training is de vordering tot terugbetaling van de nog verschuldigde kosten ongeldig. Annulering van de training door SUZA training en coaching is altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het aantal deelnemers te laag is. In dit geval wordt het volledige bedrag terugbetaald; verdere claims zijn uitgesloten.
Let op!
Deelname aan de training is vrijwillig. Iedereen draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties tijdens de training. Een gezondheids- of ongevallenverzekering door de organisator vindt niet plaats. Om methodische redenen is de voortdurende aanwezigheid van alle deelnemers vereist. De trainingen zijn geen vervanging voor therapeutische of medische behandelingen. Als je een psychiatrische, psychotherapeutische of medische behandeling hebt, bespreek de deelname aan de training dan vooraf met je arts of therapeut.
De kosten voor volpension dienen rechtstreeks bij de trainingslocatie te worden voldaan. Als de annulering later dan 8 dagen voor het begin van de training plaatsvindt, kunnen de kosten voor volpension rechtstreeks in rekening worden gebracht door de trainingslocatie.

Home    |    SUZA    |    Coaching   |    Training    |    Tevreden cliënten    |    Contact    |    Privacy verklaring    |    Cookies

© 2007-2020 SUZA training en coaching

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfulness, Oudzeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burnout, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Worklifebalance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit.